Autor: Anete Hela Pulk • 4. aprill 2022

Tegemata jäänud investeering andis toidutöösturile ehmatava õppetunni

Toiduainetööstuses õigel ajal investeeringu tegemata jätmine oleks võinud kvaliteedikontrolli töötaja jaoks ka surmaga lõppeda, selgus saatest „Lavajutud“.
Konverents "Tark Tööstus 2022". Vasakult: moderaator Aigar Vaigu, toiduainetööstuse Balsnack juhatuse liige ja arendusjuht Reigo Rusing, trükitööstuse K-Print omanik ja juht Rait Rebane ning toiduainetööstuse Solina Group tarneahelajuht Mihkel Keinast.
Foto: Raul Mee

Tänavu märtsikuu keskel toimunud konverentsil „Tark Tööstus 2022“ rääkis toiduainetööstuse Solina Groupi tarneahelajuht Mihkel Keinast suurest õppetunnist ja veakohast, mis oli seotud komplekteerimisega. Tema sõnul oli ühes tootes kasutatud valet kontsentreeritud õli, mille maitsevahe õigega oli 10 000kordne.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077