Autor: Harro Puusild • 10. jaanuar 2022

Greg Grace: viimased kaks aastat on olnud keerulised

Incap Eesti juht Greg Grace (vasakul) koos minister Andres Sutiga.
Foto: InCap
Aasta esimeses "Tööstusuudised eetris" saates on külas Incap Eesti juht Greg Grace, kellega võtame kokku eelmise aasta ja prognoosime uut. Räägime tarneahelate ja toormete kriisist, aga ka tööjõust ja selle aasta plaanidest.

Täpselt kaks aastat tagasi Incap Eesti tehast juhtima asunud Greg Grace tunnistab, et alustas uues ametis täpselt koroonakriisi ajal ja viimased kaks aastat on olnud keeruline periood. Saates küsime, mida see periood talle kui juhile õpetanud on ja milline saab olema uus aasta. Saadet juhib Harro Puusild.

Saadet toetavad Radius Machining ja Hansavest.

Kuula saadet siit:

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077