Autor: Harro Puusild • 3. märts 2022

Tarneahela ekspert: tarneahelakriis tuleb varasemast ilmselt suurem

Tarneahela ekspert Hannes Laaser.
Foto: Raul Mee
Ukraina ja Vene sõda toob tarneahelatele oluliselt suurema löögi kui koroonakriis, ütleb tarneahela ekspert Hannes Laaser.

"Kui ma täna sellele kõigele otsa vaatan ja mis Ukrainas tegelikult toimub, siis lisaks sellele, et tsiviilelanikud [kannatavad], saab suure löögi ka tööstus," märkis Laaser ja lisas, et selle kõige taastamine saab olema väga keeruline.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077