Autor: Tööstusuudised.ee • 11. detsember 2019

Järelvaadatav: Tootmisettevõtte omandamine ja võõrandamine praktikas I osa

Eesti tublid tootmisettevõtjad ja majanduse hea käekäik on tekitanud olukorra, kus rida tootmisettevõtteid on küpsenud atraktiivseteks sihtmärkideks nii kodu- kui välismaistele investoritele ning strateegilistele omandajatele.

Nii nagu eduka tootmisettevõtte ülesehitamine eeldab kannatlikku meelt ja tarku otsuseid, tuleb ka vastavate tehingute puhul läheneda tehingu protsessile ning sisule asjatundlikult ja läbimõeldult. Kogemus näitab, et tootmisettevõtete omandamiste puhul esineb rida erisusi ja aspekte, mida tuleb hoolikalt silmas pidada, et tagada tulemuste osas kõigi osapoolte rahulolu.

Seminari eesmärgiks on tutvustada kuulajatele tootmisettevõtete müügitehingute eripärasid ja eduka müügitehingu protsessi eeldusi. Sealhulgas käsitletakse, kuidas saab ettevõtja valmistuda ette võimalikuks tehinguks, mis on alles horisondil.

Veebiseminari viib läbi advokaadibüroo COBALT ühinemiste ja omandamiste ning pangandus- ja finantsõiguse valdkondade vandeadvokaat Kristjan Kotkas.

Lisainfot veebiseminaride kohta saab küsida Liina Aru käest ([email protected]).

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus

Vormista püsimaksega tellimus kohe ja saad:

  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kuulata tööstuse teemalisi podcaste
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja
  • Äripäeva Infopanga hõbepaketi
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Juhime tähelepanu, et Sul on õigus keelata oma kontaktandmete kasutamine samasuguste toodete või teenuste otseturustuse tegemiseks võttes Äripäevaga ühendust aadressil [email protected] või telefonil 667 0099.
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077