• 16.10.24, 19:00

Eesti toidu Südamega Tegija 2024 tiitli pälvis Premia suurkliendihaldur Jaan Luks

Toiduliidu juhataja Sirje Potisepp ning regionaal- ja põllumajandusminister Piret Hartman andsid tänavuse toidutööstuse Südamega Tegija tiitli üle Premia Tallinna Külmhoone suurkliendihaldurile Jaan Luksile, kes tunneb Eesti vanimat jäätisetööstust nagu oma kümmet sõrme – 31 aasta jooksul on ta olnud ettevõtte müügidirektor ja kuulunud ka ettevõtte juhtkonda.
Piret Hartman, Jaan Luks, Sirje Potisepp
  • Piret Hartman, Jaan Luks, Sirje Potisepp
  • Foto: Premia
„Liialdamata võib öelda, et Jaan on töökollektiivi hing ja süda. Kolleegid ütlevad, et Jaan on põhjus, miks nad alati hea meelega tööle tulevad,“ ütles Premia Tallinna Külmhoone juht Aivar Aus. „Ta on nagu piksevarras, kes maandab kõik õhus valitsevad pinged ja lahendab olukorrad ära nii, et kõik võidavad.“

Seotud lood

Uudised
  • 20.10.23, 17:38
Südamega Tegija 2023 tiitli pälvis Tere müügidirektor Mare Laur
Toiduliidu juhataja Sirje Potisepp ja regionaalminister Madis Kallas andsid tänavuse Südamega Tegija tiitli Tere müügidirektorile Mare Laurile, kes on olnud Eesti toiduga seotud terve oma elu ning andnud suure panuse Eesti piimatööstuse arengusse.
Uudised
  • 14.10.22, 16:25
Südamega Tegija 2022 tiitli pälvis Värska Originaali staažikaim töötaja Maie Jaroslavskaja
Toiduliit, maaeluminister ja Värska Originaal tunnustasid ettevõtte laotehnoloogi Maie Jaroslavskaja, kes pälvis oma 50 aasta pikkuse töö ja panuse eest Eesti toidutööstusesse 2022. aasta Südamega Tegija tiitli. Maie töötab Värska Originaali tehases esimese mineraalvee pudeli villimisest alates.
Uudised
  • 15.10.21, 16:12
Eesti Toidutööstuse Südamega Tegija on Nõo Lihatööstuse peatehnoloog Anne Värä
Toiduliit, maaeluminister ja Nõo lihatööstus tunnustasid täna ettevõtte peatehnoloogi Anne Värät, kes pälvis oma 24 aasta pikkuse töö ja panuse eest Eesti toidutööstusesse 2021. aasta „Südamega Tegija“ tiitli.
Uudised
  • 25.09.18, 21:21
Selgusid selleaastased toidutööstuse „Südamega tegija“ finalistid
Toiduliidu juhtkogu valis juba neljandat aastat järjest välja viis silmapaistvat töötajat, kes on pühendunult panustanud enamuse oma tööelust toidusektori arendamisse ning jätkavad kandideerimist tänavuse Eesti toidutööstuste „Südamega tegija“ tiitlile.
  • ST
Sisuturundus
  • 09.10.25, 18:27
HUUMi plahvatuslik hüpe Tartu garaažist maailmaturule Odoo abiga
HUUM alustas garaažiettevõttena, mis asus „kusagil Tartus“ ja valmistas keriseid. Kuid ettevõtte ambitsioon oli edasi kasvada nii garaažist kui ka Tartust. Selleks tuli valida omale ka ERP süsteem, mis ei jääks arengu tarbeks kitsaks, kuid ei tekitaks oma halduse või kulukuse poolt liigset koormust. Valikus olid mitmed tootmisele optimeeritud ERP süsteemid ja Odoo.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Tööstusuudised esilehele