Autor: Tööstusuudised.ee • 14. oktoober 2022

Südamega Tegija 2022 tiitli pälvis Värska Originaali staažikaim töötaja Maie Jaroslavskaja

Toiduliit, maaeluminister ja Värska Originaal tunnustasid ettevõtte laotehnoloogi Maie Jaroslavskaja, kes pälvis oma 50 aasta pikkuse töö ja panuse eest Eesti toidutööstusesse 2022. aasta Südamega Tegija tiitli. Maie töötab Värska Originaali tehases esimese mineraalvee pudeli villimisest alates.
Pildil on vasakult paremale Toiduliidu juhataja Sirje Potisepp, Südamega Tegija 2022 Maie Jaroslavskaja, Toiduliidu volikogu esimees Veljo Ipits ja maaeluminister Urmas Kruuse.
Foto: Riho Semm

„Maie on Eesti toiduainestööstuse tõeline legend ning kindlasti ka meie ühe rahvusuhkuse, Värska mineraalvee tootmise hing ja süda, tõeline südamega tegija! Iga aasta on mul soe tunne sees, kui avaneb taas võimalus tunnustada järjekordset südamega tegijat, sest tean, et Eesti toidutööstus on kindlates kätes ja vapustavate inimeste südametes,“ ütles Toiduliidu juhataja Sirje Potisepp.

Toostusuudised.ee toetajad:
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077