Autor: Tööstusuudised.ee • 8. juuli 2024

Ligi pooled inseneridest on mõelnud töökoha vahetamise peale, kuid mitte töötasu pärast

Eesti inseneeria- ja tootmisettevõtte Estanc tellitud ja Norstati läbiviidud uuringust selgus, et 42% mehaanika- ja soojustehnikainseneridest on viimase aasta jooksul kaalunud töökohavahetust.
Estanc-i tootmine tootmistsehh Põrguvälja teel.
Foto: Raul Mee

“Inseneride sõnul peitub töölt lahkumise mõtete taga peamiselt arengu peatumine praeguses rollis – selle märkis ära 41% töövahetusele mõelnud vastanutest, 36% tõid põhjusena välja väikese töötasu. Töökeskkonna ja töö stressirohkuse tõi lahkumismõtete põhjusena välja neljandik vastanutest,” ütles Estanci tegevjuht Priit Haldma.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077