Autor: Tööstusuudised.ee • 4. juuli 2024

Riigikontroll: RMK kestvuslepingutega müüdi puitu alla turuhinna

Riigikontrolli värskes auditis leitakse, et Riigimetsa Majandamise Keskuse (RMK) kestvuslepingute läbirääkimiste ja hinna kokkuleppimise reeglistik võimaldab müüa metsamaterjali alla turuhinna ning jätab kasutamata võimalused rohkem tulu teenida.
RMK puidumüügi kestvuslepingud on rünnaku alla olnud pikemat aega.
Foto: RMK
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077