Autor: Tööstusuudised.ee • 2. juuli 2024

Milrem Robotics rajab Poola maismaarobootika arenduskeskuse

Maailma juhtiv robootika ja autonoomsete süsteemide arendaja Milrem Robotics rajab Poola maismaarobootika arenduskeskuse, keskuse eesmärgiks on tugevdada ettevõtte positsiooni Euroopas ja kiirendada tootearendust.
Kevadel avas Milrem Tallinnas tehase, mis viiekordistas ettevõtte tootmisvõimsust.
Foto: Andras Kralla

Varssavis asuv uus inseneeria-, innovatsiooni- ja koostöökeskus koondab endas pealinna ja selle ümbruskonna tipptalente ning keskendub Milrem Roboticsi klientide vajadustele vastavate robotsüsteemide arendamisele. Üle 20 spetsialistiga keskus alustab tööd juba juulis ning palkab jooksvalt juurde uusi oma ala spetsialiste.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077