Autorid: Mai Kroonmäe, Harro Puusild • 6. juuni 2024

Kaido Kaare: tootmismahtude vähenemine toob tööstusesse struktuurseid muutusi

Mahtude vähenemine toob kaasa struktuursed muutused tööstusettevõtetes – see on kõige valusam koht, mille välja tooksin, ütleb Orkla Eesti juht Kaido Kaare.
Ees on üsna tume ja raske periood, sõnas Orkla Eesti juht Kaido Kaare.
Foto: Raul Mee

Ettevõtete suur väljakutse on praegu mahtude vähenemine, märkis Orkla Eesti juht Kaido Kaare Äripäeva raadio hommikuprogrammis. „Toodame reaalselt vähem kilosid või tonne, mis tähendab, et liinid on vähem koormatud ja vähem efektiivsed ning ilmselt vajame ka vähem inimesi. See ei ole jätkusuutlik,“ toonitas Kaare ja lisas, et kui mahud vähenevad, ei saa ettevõtted pikalt nii toimida ja kuskilt tuleb kokku tõmmata.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077