Autor: Tööstusuudised.ee • 12. detsember 2023

Eesti mainekaim ettevõtte on Orkla Eesti

Kantar Emori läbi viidud suurettevõtete maineuuringu kohaselt tõusis Eesti elanike silmis esmakordselt mainekaimaks ettevõtteks Orkla Eesti. Ka varem on ettevõte esikolmikus olnud, kuid maineliider seekord esimest korda.
Kaido Kaare, Orkla Eesti juht ja Karin Niinas, Kantar Emori juhataja.
Foto: Arno Mikkor

Esikolmikus on ka Circle K Eesti ja Telia Eesti. Esikümnesse kuuluvad veel Apollo Grupp, Swedbank Eesti, Tere AS, Coop Eesti, Eesti Pagar, A. Le Coq ja Tallink. Kantar Emor mõõdab suurettevõtete tuntust ja mainet igal aastal ja reastamine toimub selle alusel, kui tugevaks inimesed vastavat ettevõtet peavad ja kuidas ettevõttesse suhtuvad.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077