Autor: Toomas Kelt • 31. mai 2024

Soomes investeeritakse saeveskitesse kümneid miljoneid

Soome saeveskite ühendus Sahateollisuus ootab turu jõudsat taastumist juba järgmisel aastal, nõudluse kasvu eel investeeritakse saeveskitesse kümneid miljoneid eurosid.
Soomes usutakse saematerjeli helgesse tulevikku, saeveskid on investeerimislainel. Pilt on illustratiivne.
Foto: Andres Haabu

Sahateollisuus tegevjuht Tino Aalto ütles Soome YLE uudisteportaalile, et tänu intresside langusele on juba järgmisel aastal oodata saematerjali ekspordi jõudsat kasvu Euroopas ja Aasias. „Ukraina sõda on toonud turule küll ebastabiilsust nii Euroopas kui ka mujal maailmas, kuid usun kindlalt, et saetööstuse parimad päevad on veel ees,“ ütles Aalto.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077