Autor: Toomas Kelt • 21. mai 2024

Saunatootja: eksport on müügi, turunduse ja arenduse sümbioos

Thermory grupis tegutsev saunatootja Auroom on müünud pea kogu oma toodangu välisturgudele. Kuidas selleni jõuti, seda tutvustas Auroomi tegevjuht ja juhatuse liige Marten Merdikes konverentsil Industry 5.0.

Auroomi edu eksporditurgudel põhineb tugeva brändi loomisel ja laialdasel turundusstrateegial. "Meie jaoks on eksport müügi, turunduse ja arenduse sümbioos," rõhutab Merdikes. Ettevõtte müügivõrgustik tugineb riiklikele edasimüüjatele ning Auroom ekspordib täna rohkem kui 30 riiki, kusjuures eksport moodustab 99% nende müügist.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077