Autor: Toomas Kelt • 24. jaanuar 2023

Puidutööstuste juhid: ees on keerulised ajad

Viimased kaks aastat olid väga head, aga eelolev tuleb kindlasti kehvem, ennustas käsitöö palkmaju tootva Hobbitoni tegevjuht Andrus Prangli vastuses Tööstusuudiste arvamusliidrite küsitlusele. Sama meelt on ka teised puidusektoriga seotud tööstusjuhid.
Jaak Nigul, Andrus Prangli, Simmo Soomets, Martin Talts
Foto: Äripäev/Toomas Kelt/Thermory

Päriselt tööstusjuhid aga lootust kaotanud ei ole. Tööstusuudiste arvamusliidrite küsitlusele vastates nentis termopuidu tootja Thermory tegevjuht Simmo Soomets, et nende kolmest tehasest kahe tellimuste koguarv vaikselt kasvab. Kolmandal hetkel veel mitte.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077