Autor: Harro Puusild • 8. detsember 2022

Tööjõurendi ettevõtted: puidutööstus on raskustes, kuid renditöötajaid vajatakse endiselt

Tööjõurendiga tegeleva Hansavest Rentali juht Janek Sirg ja Finesta juht Heikki Mäki tõdevad, et puidutööstus on hetkel kõige rohkem raskustes, kuid teistes tööstusharudes on jätkuvalt renditöötajaid vaja.
Finesta juht Heikki Mäki ja Hansavesti juht Janek Sirg.
Foto: Raul Mee ja Hansavest

Tööjõurendiga tegeleva Hansavest Rentali juht Janek Sirg ütles Tööstusuudistele, et hetkel on üldine olukord tööjõurendi turul stabiilne. „Töötajad, kes on püsinud vanal ametikohal, on tööl, aga kui keegi soovib lahkuda, siis üldjuhul tundub, et seda ametikoha pigem uue inimesega ei täideta,“ märkis Sirg.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077