Autor: Harro Puusild • 16. mai 2022

Kuidas arendada ja muuta tehast ilma inimesi lõhkumata?

Andero Teras ja Janek Siig.
Foto: Raul Mee
Tehnoloogilise arenguga seotud muutused tööstusettevõttes võivad "lõhkuda" ka tehase töötajate tervist. Kuidas teha muutusi nii, et me ei kurnaks oma inimeste tervist? Kuidas tegeleda probleemiga, millesse paljud juhid uppuma kipuvad? Kuidas võtta maha hirm tööstusrobotite ees ja kuidas hoida oma inimesi?

"Tööstusuudised eetris" saates kõlab põnev vestlusring konverentsilt "Tark tööstus 2022", mis toimus tänavu märtsis. Omavahel vestlevad tööjõurendiga tegeleva Hansavesti juht Janek Sirg ning Mõttemaru tööstuspsühholoog Andero Teras. Vestlust juhib Aigar Vaigu.

Saadet toetavad Radius Machining ja Hansavest.

Kuula saadet siit:

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077