Autor: Tööstusuudised.ee • 2. mai 2024

Stargate Hydrogen kaasas 42 miljonit ja plaanib vesinikutootmise seadmete masstootmist

Rohevesiniku tootmise tehnoloogiat arendav Stargate Hydrogen kaasas rahastusvoorus 42 miljonit eurot, mille toel plaanib ettevõte alustada unikaalsel elektrolüüsitehnoloogial põhineva rohevesiniku toomisseadmete masstootmist.
Kaasatud miljonite toel plaanib Stargate Hydrogen alustada rohevesiniku tootmisseadmete masstootmist.
Foto: Stargate Hydrogen

Rahastamisvooru vedasid UG Investmentsi omakapitaliinvesteering ja toetusrahastus IPCEI (Important Project of Common Common Interest – üleeuroopalist huvi pakkuv tähtis projekt) vesinikutehnoloogiate raamistikust, kuid hõlmab ka teisi investoreid ja toetusi. Stargate on tunnustatud IPCEI projektina ja on seega osa vesinikutehnoloogiate masstootmisesse toomise programmist, mis hõlmab tööstusharu juhtivaid ettevõtteid nagu Enel Green Power, De Nora, Sunfire ja teised.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077