Autor: Tööstusuudised.ee • 5. aprill 2024

Tulekul konverents “Laoseis 2024”: fookuses AI ja jätkusuutlikkus, laval tööstuettevõtted Ruukki ja Rapala

Juba 16. aprillil toimub traditsiooniks kujunenud konverents "Laoseis 2024: Tulevik on kohal!“, mis seekord võtab fookusesse tehisintellekti, jätkusuutlikkusse ja automatiseerimise. Laokogemustest on laval rääkimas ka katusetoodete valmistaja Ruukki Products ja landitootja Rapala.

Laomajanduse tippsündmus “Laoseis 2024” kannab seekord alapealkirja “Tulevik on kohal!” ning võtab fookusesse automatiseerimise, jätkusuutlikkuse ja tehisintellekti kasutusvõimalused ladudes.

Millest räägivad tööstusettevõtted Ruukki ja Rapala?

Rapala kogemus: kuidas landitootja Pärnu laos automaatset kastilahendust juurutas?

Soome landitootja Rapala on oma Pärnu tehase laos juurutamas automaatset kastilahendust. Räägime, millise lahenduse ettevõte on juurutanud ja milline valukoht sundis seda lahendust otsima. Kuidas on õnnestunud juurutamine ning milliseid takistusi ja õnnestumisi on selle käigus ilmnenud? Mida näitavad esimesed kasutajakogemused?

Ruukki Products Pärnu tehase kogemus: uus automaatne laohaldus- ja positsioneerimise lahendus tõi mõne nädalaga olulise efektiivsuse kasvu

Pärnu katusetootja Ruukki on nüüdseks vaid loetud nädalad kasutanud uut laohaldus- ja positsioneerimise lahendust, mis tõi lühikese ajaga ka esimesed töövõidud. Kui varem kulus erinevate asjade otsimisele palju aega, siis nüüd saab otsimisele kulunud aja mujale suunata – see on kiiresti ja hüppeliselt kasvatanud ettevõtte efektiivsust. Ettekandes räägime, kuidas on katusetootjal õnnestunud juurutada uut lahendust ForkNAV kaasabil ja avame kaarte, milliseid võite on lahendus meeskonnale toonud. Lisaks toome näiteid, millistes tööstusharudes sama lahendus veel kauslik on.

Lisaks räägitakse:

OLUKORD KINNISVARATURUL: Laokinnisvara suurt pilti avab RE Kinnisvara partner Andi Pleskovski, kes kõneleb teemal “K uhu ja millist laokinnisvara otsitakse kõige enam ja kas pakkumised vastavad nõudlusele?

UUS TERMINAL: Schenker Eesti juht Kristel Annus kõneleb sellest, millest lähtus Schenker oma uue terminali planeerimisel ja milliseid lahendus on plaanis kasutusele võtta.

KOGEMUSLUGU: Venipak Eesti müügidirektor Martten Kaldvee tutvustab ettevõtte kogemuslugu, kuidas väikesest kullerfirmast on arenenud täisteenust pakkuv üleeuroopaline ettevõte.

TÖÖOHUTUS JA TÖÖTAJAD: Logistika Plussi tarneahela juht Rein Roosmäe räägib ettevõtte kogemustest, kuidas hoida töötajaid ja tööohutust ladudes.

KESTLIKKUS JA REGULATSIOONID: Kliimaministeeriumi rohereformi nõunik ja mullakaitse valdkonnajuht Aire Rihe avab kestlikkuse temaatikat ja selgitab, milliste regulatsioonidega peavad ladu omavad ettevõtted lähiajal arvestama.

Tule osalema laomajandus tippsündmusele “Laoseis 2024: Tulevik on kohal!”. Konverents toimub 16. aprillil Tallinna Loomaaia keskkonnahariduskeskuses. Pääsmed ja registreerimisvõimaluse leiab SIIT.

Soodushind 9. aprillini!

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077