Autor: Äripäev • 2. aprill 2024

Konkurentsiamet lubab Metsäl Eesti puiduäri Combiwoodile müüa

Soomlastele kuuluv metsatööstuskontsern Metsä Group sai konkurentsiametilt loa müüa oma Eesti puiduvarumisäri Combiwood Grupile.
Foto: Erik Prozes

Metsä Group müüb Combiwoodile täielikult Eesti tütarfirma Metsä Forest Eesti, mis ostab nii metsamaterjali ja puiduhaket kui ka kasvava metsa raieõigusi. Seni on ettevõte eesmärk olnud Metsä Groupi tehaste varustamine, kuid palgid ja energiapuit on läinud kohalikule turule.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077