Autor: Tööstusuudised.ee • 1. aprill 2024

Mihkel Tammo asub juhtima Tartu Ülikooli ettevõtlus- ja innovatsioonikeskust

Aprilli algusest asub Tartu Ülikooli ettevõtlus- ja innovatsioonikeskust juhtima Mihkel Tammo, kes on varem juhtinud Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse ettevõtlus- ja innovatsioonikeskust ja metallitööstusettevõtet Estanc ning olnud Rohetiigri üks eestvedajatest.
Mihkel Tammo
Foto: Kadri-Ann Mägi/Tartu Ülikool

Mihkel Tammo sõnul on oluline tugevdada Tartu Ülikooli tippteadlaste sidet ettevõtluse ja avaliku sektoriga. „Ülikooli võimuses on töötada välja tooteid ja tehnoloogiaid, mis aitavad liikuda kestlikuma ning targa majandusega ühiskonna poole. Minu eesmärk on pakkuda ettevõtluspraktiku vaadet selleks, et tutvustada ülikooli teadlaste avastusi ja nende ärivõimalusi ettevõtjatele,“ sõnas Tammo.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077