Autor: Harro Puusild • 18. märts 2024

SUUR GALERII | Tark tööstus 2024 tõi kokku 600 sektori eksperdi

Möödunud nädala neljapäeval toimunud tööstussektori suursündmus “Tark tööstus 2024” tegi uue rekordi ja tõi kokku 600 osalejat. Vaata suurest galeriist, kes olid kohal ja millist tehnoloogiat sündmusel näha võis.
“Tark tööstus 2024” üks peaesinejatest oli Henrik von Scheel, kelle ettekande ajal oli keeruline leida vaba tooli.
Foto: Raul Mee

Tööstussektori suursündmus “Tark tööstus 2024” tõi seekord Kultuurikatlasse umbes 600 sektori eksperti ja juhti. Vaid ühe päeva jooksul astus 8 erineval laval üles enam kui 45 esinejat. Lisaks põhiprogrammile oli võimalik osaleda ka 32 töötoas.

Suure lava peaesinejad olid tööstus 4.0 ekspert ja eestvedaja Henrik von Scheel (Šveits) ja küberturvalisuse ekspert Mikko Hyppönen (Soome).

Pealava aruteluringides oli seekord fookuses aga Eesti targa tööstuse konkurentsivõime ja eksport ning küberturvalisus ja digitaliseerimine. Aruteluringides osalesid Veljo Konnimois (Radius Machining), Ahti Kuningas (MKM), Andi Hektor (GScan), Randel Veerits (E-Piim), Jaano Haidla (Graanul Invest) ja Erkko Linnas (Tammer OÜ).

Konverentsi modereeris füüsik, teaduse populariseerija, Metroserdi tegevjuht ja “Rakett 69” saatejuht Aigar Vaigu.

Haara “Tark tööstus 2025” pilet juba varakult ja parima hinnaga SIIT.

“Targa tööstuse” õhtusel sündmusel kuulutati välja ka Aasta tehas 2024 ja Aasta vastutustundlik tehas 2024.

Aasta tehas 2024 suurettevõtete kategoorias on AS Harju Elekter ning väikese ja keskmise suurusega ettevõtete kategoorias Promens Rõngu AS. Aasta vastutustundlik tehas 2024 on E-Piim Tootmine AS-i uus Paide juustutehas.

Aasta tehase liikumist toetavad Lean Digital, Leanest, Saksa Automaatika ja Eesti Gaas.

Vaata galeriist, kes osalesid ja millist tehnoloogiat sündmusel näha sai:

14MAR2024 Konverents Tark Tööstus 2024. Foto autor Raul Mee
Foto: Raul Mee
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077