Autor: Tööstusuudised.ee • 11. märts 2024

Nõo Lihatööstus loob uut ekspordiprogrammi ja võttis fookusesse 6 Euroopa riiki

Nõo Lihatööstus on teinud mitmele Euroopa riigile põhjaliku võrdleva analüüsi ja võtnud suurema vaatluse alla kuus riiki. Ettevõtte eesmärk on ekspordi suurendamine 20 protsendi võrra.
Nõo Lihatööstuse nõukogu esimees Simmo Kruustük.
Foto: Nõo Lihatööstus

Kodumaine Nõo Lihatööstus osaleb sel aastal olulisimatel välismessidel, et Eesti lihatoodetele ulatuslik ekspordiväljund luua, teatas ettevõte. Juba sel nädalal toimub Helsingis suurmess Gastro, kuhu kogunevad hotelli- ja restoranisektori juhtivad tegijad. „Näeme seal võimalusi laiendada oma kontakte oluliste majutus- ja toitlustusettevõtetega, et neid tulevikus varustada Nõo Lihatööstuse toodanguga. Selleks on juba eelnevalt kokku lepitud mitmed vastavad kohtumised, et jalg korralikult ukse vahele saada,“ kommenteeris Nõo Lihatööstuse nõukogu esimees Simmo Kruustük.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077