Autor: Janno Riispapp • 8. märts 2024

Tööstustoodangu maht kukkus jaanuaris ligi 12%

Töötleva tööstuse toodangu maht vähenes jaanuaris aastatagusega võrreldes 11,9 protsenti, teatas statistikaamet.
Suurema osatähtsusega tööstusharudest kahanes enim elektriseadmete tootmine, 19% võrra.
Foto: Raul Mee

Statistikaameti juhtivanalüütik Helle Bunder sõnas, et jaanuaris vähenes töötleva tööstuse tegevusaladest tööstustoodangu maht pea kõikides harudes. „Suurematest tegevusaladest kasvas jaanuaris ainult toiduainete toomine (6,9%),“ täpsustas Bunder.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077