Autor: Tööstusuudised.ee • 6. veebruar 2024

Eksperdid: tööstustoodangu tõus teist kuud järjest annab lootust

Teist kuud järjest kasvanud tööstustoodangu tootmismaht annab lootust, et tööstus väljub langusest varem, kui prognoositud. Samas võib tõusu hakata kiirelt pärssime ettevõtete konkurentsivõime langus, kirjutab Swedbanki peaökonomist Tõnu Mertsina.
Tõnu Mertsina konverentsil Tööstuse Äriplaan 2021.
Foto: Raul Mee

Töötleva tööstuse langus taandub

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077