Autor: Harro Puusild • 27. veebruar 2024

Philip Morris: koroonaajal mõistsime, et meil tuleb teatud olukordi paremini prognoosida

Meie andmeanalüüs annab äritegevust mõjutavaid signaale juba varem ning ennustused ja prognoosid pole kunagi olnud nii täpsed kui praegu, ütlevad intervjuus Tööstusuudistele Philip Morris Eesti välissuhete juht Margit Pulk ja Philip Morris Leedu tootmisdirektor Levent Garip.
Philip Morris Leedu tootmisdirektor Levent Garip.
Foto: Irmantas Gelūnas

Philip Morris asus oma põhitegevust muutma 2016. aastal. Selleks oli vajalik muuta tehnoloogiat, tarneahelat, aga ka organisatsiooni tervikuna. Kuidas see on läinud? Intervjuus tuleb juttu tuleb nii tarneahelast, tarnijatest kui ka majanduse väljavaadetest üldisemalt.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077