Autor: Tööstusuudised.ee • 14. veebruar 2024

Talviseid tööriideid saab ka plastpudelitest

Tööriiete, vahetusvaipade ja tööstuslike puhastustekstiilide rendi ja hooldusega tegelev Lindström lõi talviste tööriiete kollektsiooni, mis on valmistatud 100% taaskasutatud polüestervatiinist ja voodrist – kangast, mille tooraineks on ümbertöödeldud plastpudelid.
Ümbertöödeldud plastpudelitest tehakse talviseid tööriideid.
Foto: Mikko Ovaska/Lindström

Lindströmi suurklientide müügi- ja kliendisuhete juhi Anastasija Mostepanova sõnul on tegemist sammuga, mis aitab vähendada 2030. aastaks ettevõtte kasvuhoonegaaside heitkoguseid poole võrra ja jõuda 2050. aastaks nulli.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077