Autor: Marilin Saluveer • 8. august 2023

ESG ekspert: tööstus otsib ligipääsu väiksema jalajäljega ümbertöödeldud sisendmaterjalile

Euroopa Liidu kliimaeesmärgid loovad jäätmekäitlussektorile uusi ärivõimalusi, kuid toovad jäätmekäitlejatele ka uusi kohustusi jätkusuutlikkuse raporteerimiseks, kirjutab KPMG keskkonna ekspert ja ESG trendide suunanäitaja Marilin Saluveer. Tööstused on aktiivselt otsimas võimalusi, kuidas oma tarneahelat lühemaks ja kindlamaks muuta ning kindlustada ligipääs väiksema jalajäljega ümbertöödeldud sisendmaterjalile.
Kriitiliste toormete ringlussevõtt tõstab jäätmekäitluse tähtsust veelgi, märgib Marilin Saluveer.
Foto: KPMG Baltics

Ka tööstused on aktiivselt otsimas võimalusi, kuidas oma tarneahelat lühemaks ja kindlamaks muuta ning kindlustada ligipääs väiksema jalajäljega ümbertöödeldud sisendmaterjalile, selgus 2022. aastal KPMG poolt ülemaailmselt tippjuhtide hulgas läbiviidud CEO Outlook uuringust, kirjutab Marilin Saluveer.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077