Autor: Harro Puusild • 21. aprill 2023

1,2 miljonist vanast küünlaümbrisest saavad uued limonaadipudelid või foolium. Korraldaja: alumiiniumit võib lõputult ümber töödelda

Kuusakoski selleaastasest mastaapsest keskkonnakampaaniast „Küünlaümbriste jaht“ võttis osa üle 10 000 inimese kõikidest maakondadest, kes kogusid kokku 1,2 miljonit alumiiniumist teeküünlaümbrist, mis töödeldakse ümber limonaadipudeliteks, jalgrattaraamideks või näiteks fooliumiks.
Kokku osales keskkonnakampaanias üle 10 000 inimese, kes kogusid enam kui 1,2 miljonit küünlaümbrist.
Foto: Vallo Kruuser

Osalejate arv kasvas võrreldes eelmise aastaga kaks protsenti, kogutud ümbriste arv aga vähenes 22% võrra. Eesti sai 1,2 miljoni prügiks muutunud küünlaümbrise võrra puhtamaks. Ettevõtmises osales ligi 400 kooliklassi ja lasteaiarühma Eesti eri paigust. „See oli oodatud sündmus, mis pakkus võimalusi rühmatööks ja noorte tunnustamiseks,“ ütles Kuusakoski keskkonnakampaania korraldaja Mari-Liis Vaher.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077