Autor: Tööstusuudised.ee • 30. jaanuar 2024

Kütuseelementide idu GaltTec võitis Swedbanki auhinna

Kütuseelementide tootmise iduettevõte GalTec sai panga auhinna suuruses 10 000 eurot Baltikumi suurima ärifestivali iduettevõtete võistlusel sTARTUp Pitching 2024.
Pildil GaltTeci tiim koos Swedbanki esindajaga auhinnatseremoonial.
Foto: Swedbank

GaltTec toodab väikeseid ja võimsaid energiaallikaid, tahkeoksiidseid kütuseelemente. „Meie lahendus annab enneolematut võimsust väikeses vormis, sobides hästi droonidele, kaasaskantavatele, aga ka väljaspool võrku töötavatele seadmetele ja asjade internetile, kui tuua mõned näited. Nad on väikesed, kestavad kaua, füüsiliselt väga vastupidavad ja nendega saab kasutada ükskõik millist kütust, mis reageerib hapnikuga,“ selgitas finaalis projekti esitlenud GaltTec’i kaasasutaja Laura Elise Arvisto.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077