Autor: Tööstusuudised.ee • 13. september 2023

Uuring tõi välja kuus Eesti jaoks perspektiivset süvatehnoloogia valdkonda

EASi ja KredExi ühendasutuse tellimusel koostöös erivaldkondade ekspertidega valminud uuring toob välja kuus süvatehnoloogia valdkonda, kus Eestil on suurim potentsiaal nii teadus- ja arendustegevuses kui ka tootmises.
Tehisintellekt ja masinõpe on üks Eesti jaoks perspektiivseid valdkondi.
Foto: IMAGO/Scanpix

EASi ja KredExi rakendusuuringute programmi juht Madis Raukas selgitas, et uuringu “Süvatehnoloogiate alternatiivsed arengutrajektoorid ja nende tähendus Eestile” läbiviimisel arvestati autorite poolt Eesti jaoks suurima perspektiiviga süvatehnoloogiate valikul arendamise, tootmise ja kommertsialiseerimise potentsiaaliga ning tehnoloogia laiema sotsiaalse mõjuga.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077