Autor: Tööstusuudised.ee • 18. jaanuar 2024

Elcogen valiti maailma 100 jätkusuutlikuma ettevõtte nimekirja

Euroopa tehnoloogiatootja Elcogen, kes pakub tõhusaid rohevesiniku ning heitevaba elektri tootmislahendusi, valiti Cleantech Groupi 2024. aasta Global Cleantech 100 nimekirja.
Elcogeni juht Enn Õunpuu seisab pildil veel lammutatamist ootava hoone taustal. Selle asemele kerkis Elcogeni uus hoone.
Foto: Andras Kralla

Nimekirja avaldatakse juba 15. korda ning see annab iga-aastase ülevaate jätkusuutlikku innovatsiooni panustavatest tippettevõtetest ja innovaatoritest, kelle silmapaistvad tehnoloogiad, algupärased ärimudelid ja julged plaanid võimaldavad tegutseda süveneva kliima- ja keskkonnakriisi leevendamise nimel. 2024. aasta Global Cleantech 100 ülevaate jaoks hinnati rohkem kui 28 000 ettevõtet 147 riigist.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077