Autor: Tööstusuudised.ee • 18. jaanuar 2024

E-Piima tehase energiakeskus Paides toodab tunnis 45 tonni auru

Paides alustas tööd E-Piima uue tehase jaoks rajatud Eesti suurim toiduainetööstust varustav energialahendus, energiafirma Adven investeeris energiakeskusesse üle 10 miljoni euro ning jääb pikaajalise lepingu alusel seda opereerima.
Adveni rajatud E-Piima energiakeskus.
Foto: Adven Eesti

E-Piim on Baltikumi nüüdisaegseimas piimatööstuses tootmisega osaliselt alustanud, seetõttu käivitati ka äsjavalminud energiakeskus. Praegu varustab see auruga esimesi töösse läinud juustutootmisliine, suurem võimsus tuleb kasutusele peatselt, kui alustatakse vadakupulbri tootmist.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077