Autor: Tööstusuudised.ee • 7. juuli 2023

UUED TEHASED | Kuidas E-Piim ja YOOK kerkivates tehastes energiasüsteemi üles ehitavad?

17. oktoobril toimuv iga-aastane praktiline seminar-ringsõit „Energiasäästlikud lahendused 2023“ viib osalejad taas tutvuma kolme tehase energiasüsteemidega. Seekord on fookuses praegu kerkivad E-Piima ja YOOK Productioni uued tehased, lisaks ka Tallinna Vee peapumpla energialahendused.
Seminar-ringsõit "Energiasäästlikud lahendused" pakub kolme tehasekülastust.

Suur piimatööstus E-Piim Tootmine on aasta teises pooles käivitamas oma uut ja enam kui 100 miljonit eurot maksma läinud Paide tehast. Samamoodi on käivitusjärgus YOOK Productioni 12-miljoniline kaerajoogi tootmine Türil. Kuidas ettevõtted oma uutesse tehastesse energiasüsteemi valisid? Milliseid energialahendusi kasutab aga Tallinna Vesi oma veepuhastusjaama peapumplas?

Ülipraktiline seminar-ringsõit „Energiasäästlikud lahendused“ võtab taas 17. oktoobril piiratud arvu osalejaid mugava reisibussi pardale, et viia nad ettevõtetesse kohapeale taas energiajuhtimise köögipoolega tutvuma. Fookuses on kolm objekti, aga et ka pikk bussisõidu aeg efektiivselt ära kasutada, kuuleb põnevaid ettekandeid ka sõidu ajal.

Päeva jooksul külastame kolme tehast, et kuulata, kuidas Tallinna Vesi veepuhastusjaamas energiasäästlikkust arendab, kuidas YOOK Production uues kaerapiima tehases energiat juhib ja kuidas E-Piim suurtehasesse säästlikke energialahendusi valiti. Kolme ettekannet kuulame ka bussisõidu ajal!

Päeva jooksul esinevad ja jagavad oma kogemusi mitmed juhid ja eksperdid: Katre Kõvask (YOOK Production tegevjuht), Anti Rõžikov (YOOK Production tootmisjuht), Randel Veerits (E-Piim Tootmine Paide tehase juht), Ivar Ruubel (Tallinna Vee tootmisdirektor), Jaan Niinberg (Tallinna Vee reoveepuhastusjaama arendusjuht), Leho Kuusk (Aindpro Automation juhatuse liige, ABB automaatikalahenduste ekspert) jt.

Tule osalema!

7. korda toimuv seminar-ringsõit "Energiasäästlikud lahendused 2023" toimub 17. oktoobril, mil sõidame reisibussiga trajektooril Tallinn-Paide-Türi, et külastada kolme tehast.

Täispika programmi ja registreerimisvõimaluse leiab SIIT.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077