Autor: Tööstusuudised.ee • 4. jaanuar 2024

TULEKUL: konverents-kontaktmessil „Tark tööstus 2024“ on kirjas pea 300 osalejat

14.-15. märtsil toimuval konverentsil ja kontaktmessil „Tark tööstus 2024“ on kirjas juba pea 300 osalejat.
"Tark tööstus 2023" tõi kokku üle 500 osaleja.
Foto: Raul Mee

Tark tööstus 2024“ on suursündmus, kus kokku 8 lavale on oodata umbes 45 esinejat nii Eestist kui võõrsilt, lisaks pealava programmile on võimalik kuulata kokku 32 töötuba/lisaettekannet ja külastada arvukaid ekspopindu. Sündmusele on oodata üle 500 tööstussektori juhi, eksperdi ja tippspetsialisti.

Pealaval on seekord peaesinejatena üles astumas küberturbeekspert ja suurkõneleja Mikko Hyppönen (Soome) ning tööstus 4.0 eestvedaja Euroopa Henrik von Scheel (Šveits).

Henrik von Scheel kõneleb teemal „The Future of Manufacturing in Estonia“. Mikko Hyppönen keskendub aga aina kasvavatele küberohtudele ja räägib teemal „Smart Manufacturing = more risk. Who is at risk?“.

Lisaks peaesinejatele saab pealaval kuulata kahte aruteluringi, millest esimene keskendub Eesti targa tööstuse müümisele ja viimisele laia maailma. Teise arutelu pühendame tööstusettevõtete automatiseerimise ja digitaliseerimise kogemustele.

Kokku on võimalik osaleda 4 paralleelsessioonil, mil korraga on kasutuses 8 lava. Et igal laval on erinev teema, tasub osalema tulla meeskonnaga, et võimalikult paljusid ettekandeid kuulata.

Konverentsipäeva lõpetab õhtune gala, kus kuulutame välja Aasta tehase 2024 ja Vastutustundliku tehase 2024. Muusikalise elamuse eest hoolitseb Maarja-Liis Ilus.

Esita oma tehas Aasta tehase konkursile! Aasta tehase täpsema info leiad SIIT ja ankeedi SIIT. Esitamise tähtaeg on 31. jaanuar 2024.

Tule osalema!

Haara "Tark tööstus 2024" soodushinnaga pääse ja vaata aina täienevat programmi SIIT.

Lisaüritus: tehasekülastused!

"Tark tööstus 2024" lisaüritusena toimuvad 15. märtsil ka tehasekülastused, mis on konverentsiosalejatele tasuta, kuid mille kohtade arv on piiratud. Registreerimine külastustele algab 1. märtsil ja kestab kuni kohtade täitumiseni.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077