Autor: Tööstusuudised.ee • 18. detsember 2023

"Tark tööstus 2024" üks peaesinejatest on Henrik von Scheel

Konverentsi-kontaktmessi "Tark tööstus 2024" üks peaesinejatest on ka Saksamaa digistrateegia arengusse olulise panuse andnud Tööstus 4.0 eestvedaja, strateeg, futurist ja suurkõneleja Henrik von Scheel.
Henrik von Scheel kõneleb 14. märtsil Targa tööstuse laval teemal „The future of Manufacturing in Estonia“.
Foto: Erakogu

Professor Henrik von Scheel on tuntud kui üks olulisemaid Tööstus 4.0 ja digitaliseerimise teemade algatajaid ja eestvedajaid tänapäeval. 2009. aastal alustas ta koostööd professor August Wilhelm Scheeriga, et anda sisu tänapäevasele globaalsele digitaliseerimisele. Mõlemad mehed mängisid Saksamaa tulevase digitrateegia loomisel olulist rolli, aga mitte ainult. Saksamaa digitaalse arengu tegevuskava oli ühtlasi aluseks ka Euroopa digitaalarengu tegevuskava 2020 loomisel.

Henrik von Scheel on ühtlasi strateeg, futurist ja nõutud esineja, kelle tööst on olnud kasu enam kui 24 riigi majandusele. Financial Times on tema kohta öelnud „juhtiv autoriteet strateegia alal“ ja Dubai šeik Mohammed bin Rashid Al Maktoumi peab teda meie aja mõjukaimaks juhtimismõtlejaks.

Henrik on mees nagu orkester. Ta on Arthur Lok Jack Global School of Businessi professor, GlaxoKlineSmithi nõukogu liige, Euroopa Liidu kliimamuutuste nõuandva koja liige ja ka Maailma majandusfoorumi (World Economic Forum) esimees neljanda tööstusrevolutsiooni alal.

Von Scheel on 14. märtsil toimuva konverentsi-kontaktmessi „Tark tööstus 2024“ üks peaesinejatest. Ta kõneleb teemal „The future of Manufacturing in Estonia“.

Lisaks von Scheelile tuleb teise peaesinejana lavale Mikko Hyppönen, kes on üks tunnustatumaid küberturvalisuse eksperte maailmas.

Vaata, mis toimus eelmisel "Tark tööstus 2023" sündmusel:

Konverents-kontaktmess "Tark tööstus 2024" toimub 14. märtsil Kultuurikatlas. Programmil saab pilku peal hoida ja registreerida aadressil www.smartindustry.ee.

Sündmus toob kokku enam kui 500 osalejat, lisaks pealava programmile toimub 4 paralleelsessiooni 32 töötoaga. Lisaüritusena toimuvad 15. märtsil ka tehasekülastused.

NB! Meeskondadele soodsamad hinnad!

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077