Autorid: Stiine Reintam, Eliisa Matsalu • 2. jaanuar 2024

Metallitööstur: vahepeal tundus, et kõik plaanid võib maha kriipsutada

Üha suurenev töötus on pidurdanud tööstuses palgasurvet, rääkis Exmet Servicesi juht Taavi Vesiaid. Tööstusettevõtted olid 2023. aastal sunnitud koondama kokku ligi 4000 töötajat ning prognoositakse, et mõni ettevõte peab koondama ka järgmisel aastal.
Exmet Servicesi juht Taavi Vesiaid sõnas, et metallitööstuses ei ole praegu kõige halvem olukord.
Foto: Liis Treimann

Lõppev aasta oli metallitööstuse jaoks keeruline, tõdes Vesiaid. Kuid kokkuvõttes läks tema sõnul metallkonstruktsioone tootval Exmet Servicesil üllatavalt plaanipäraselt. „Vahepeal tundus, et kõik plaanid võib maha kriipsutada, aga kõik plaanid, mis me oleme teinud, on realiseerunud,” rääkis ta.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077