Autor: Harro Puusild • 26. juuni 2023

20 miljoniga tehast rajav metallitööstur: sügis paistab sünge, aga paanikaks pole põhjust

Taavi Vesiaid.
Foto: Liis Treimann
Eelmisel nädalal 20 miljoni euro suurusest investeeringust ja uue tehase ehitamisest teatanud metallitööstus Exmet Services plaanib uue hoone valmis saada järgmise aasta kevadel. "Tööstusuudised eetris" saates võtame investeeringu pulkadeks lahti ja arutame ka üldist majandusolukorda.

„Sisetunne ütleb, et me ei ole veel täna põhjas ja põhi on alles ees. Talv saab ilmselt raske olema ja järgmise aasta esimene või teine kvartal on aeg, mil selgub, kui sügav see auk on ja millal sealt välja hakkame ronima,“ sõnab saatekülaline Exmet Services juht Taavi Vesiaid.

Saadet juhib Harro Puusild.

Saadet toetavad Radius Machining ja Hansavest.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077