Autor: Tööstusuudised.ee • 27. detsember 2023

Rõivatootja: püsima jäävad need ettevõtted, kellel on jätkusuutlikud lahendused olemas

Ratta- ja suusariideid tootva ettevõte moomoo asutaja ning jalgrattasportlase Allan Orase sõnul tundus veel paar aastat tagasi, et Eesti tarbija ei ole ringmajanduse mudeliks valmis. Nüüd aga tundub, et inimeste mõttemaailm hakkab vaikselt muutuma ning aina enam otsitakse jätkusuutlikumaid lahendusi.
Järjest rohkem tarbijaid soovib, et nende funktsionaalsed rõivad oleksid parandatavad.
Foto: moomoo

Moomoo ühendab funktsionaalsed kangad, käsitööoskused ja Eesti disaini, et luua kvaliteetseid ratta- ja suusariideid. Viimane aasta on ettevõtte fookuses olnud tugevalt ringmajandus ja keskkonnahoid. „Me teadsime, et keskkonnateadlik tootmine tähendab kiudude taaskasutamist, jäätmete sorteerimist ja lõigete efektiivset paigutust kangale. Tegime neid tegevusi nii hästi, kui suutsime. Meil oli siht silme ees, kuid meie tegevused ei olnud piisavalt teadlikud ega seotud konkreetsete eesmärkidega," rääkis moomoo tootmisjuht Kairi Palm.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077