Autor: Tööstusuudised.ee • 14. detsember 2023

Pärnu tarneahelakonverents 2024 programmijuhid on tuntud tarneahela eksperdid

Mai lõpus toimuv 11. Pärnu tarneahelakonverents 2024 kannab alapealkirja „Pööre“. Konverentsi programmijuhid on tuntud tarneahela eksperdid Kerttily Golubeva ja Hannes Laaser.
Pärnu tarneahelakonverents 2024 programmijuhid Kerttily Golubeva ja Hannes Laaser
Foto: Raul Mee

Hannes Laaser on hanke- ja tarneahela juhtimise ekspert, entusiast ja koolitaja. Oma hariduse on ta saanud Tallinna Tehnikakõrgkoolist. Lisaks on ta täiendanud ennast tarneahela juhtimise vallas Põhjamaades ja Lääne-Euroopas.

Laaser on töötanud rahvusvahelistes ettevõtetes ostu-, hanke- ja tarneahela juhtimise valdkonnas üle 20 aasta. ABB kontsernis erinevatel positsioonidel, alustades ostujuhist ja lõpetades grupi kategooriajuhi ametiga. Telia Eestis tarneahelajuhina, Glamox grupis hankejuhina ja Leden Estonias tarneahelajuhina. Tema kõige südamelähedasemaks teemaks on saanud strateegiline hankejuhtimine ja kõik sellega seonduv.

Kerttily Golubeva on hanke- ja tarneahela juhtimise ekspert ja entusiast, mentor ja koolitaja. Ta on juhendanud üle 400 tudengi TalTechis, Tallinna Majanduskoolis ja Tallinna Tehnikakõrgkoolis. Oma hariduse on ta saanud finantsjuhtimises, lisaks on ta magistratuuris õppinud organisatsioonikäitumust. Golubeva on omandanud Londonis rahvusvaheliselt tunnustatud CIPS (Chartered Institute of Procurement and Supply) kvalifikatsiooni ja täiendanud ennast Oxfordis ESG valdkonnas (Ettevõtte jätkusuutlikkuse programm).

Golubeva on töötanud rahvusvahelistes ettevõtetes ostu-, hanke- ja tarneahela juhtimise valdkonnas üle 20 aasta. Ta on töötanud Carlsberg Grupis Baltikumi planeerimisjuhina, Ensto kontsernis ostusosakonna juhatajana ja Grupi hankejuhina, ostu- ja hankejuhina hulgikaubanduses rahvusvaheliselt tuntud kaubamärkidega ja Elcoteqis insenerikeskuses materjali grupi koosseisus.

Tule osalema!

Pärnu tarneahelakonverents 2024 "Pööre" toimub 30.-31. mail Pärnu Kontserdimajas.

Konverentsi programmi avalikustame jaanuaris, kuid mõned esinejad on juba teada!

Info ja pääsmed leiab sündmuse veebilehelt www.supplychain.ee.

NB! Soodushind kehtib 31. jaanuarini.

Tee Pärnu tarneahelakonverentsist kevadine meeskonnaüritus suvehõngulises Pärnus! Suurtele meeskondadele alates 8 piletist küsi pakkumist konvernetsi juhilt aadressil [email protected]. Osalejate nimed on võimalik täpsustada ka hiljem.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077