Autor: Toomas Kelt • 22. november 2023

UPM valmistub Soomes koondama üle kahe tuhande inimese

Maailma üks suurimaid metsanduskontserne UPM valmistub Soomes tootmist vähendama, ettevõttes algavad läbirääkimised võimalikeks ajutisteks koondamisteks.
UPM Biofulels Lappeenranta biorafineerimistehases võib ajutiselt tööta jääda kuni 90 inimest.
Foto: Tuomas Uusheimo/UPM

Võimalikku koondamist ettevalmistavad läbirääkimised toimuvad UPMi viies harus - UPM Pulp (tselluloosi tootmine), UPM Timber (saematerjali tootmine), UPM Communication Papers (paberitööstus) ja UPM Biofuels (biokütused). Ettevõtte teatel hakatakse tootmist vähendama juhul, kui ebakindlus tegevuskeskkonnas jätkub.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077