Autor: Toomas Kelt • 25. aprill 2023

Majandustulemused: UPM tegi parima esimese kvartali viimasel kahekümnel aastal

Soome ja maailma üks suuremaid metsanduskontserne UPM alustas aastat tugevalt! Kontserni käive kasvas esimeses kvartalis 11 protsenti 2,79 miljardi euroni, ärikasum aga lausa 74 protsenti 318 miljoni euroni.
UPMi peakontor Helsinkis.
Foto: Tuomas Uusheimo/UPM

UPMi tegevjuhi Jussi Pesoneni sõnul oli esimene kvartal UPMi jaoks paimate tulemustega viimase kahekümne aasta jooksul. Siiski on ärikasumi hüppeline kasv tingitud võrdlusperiood ehk eelmise aasta esimese kvartali nõrkade näitajatega – majandustulemusi vähendasid siis töötingimuste üle peetavad vaidlused ja Soome paberitehastest pikalt kestnud streik.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077