Autor: Toomas Kelt • 22. märts 2023

UPM vähendab paberitootmist

Soome metsanduskontsern UPM andis teada, et vähendab Euroopas trükipaberi tootmist. Ettevõte plaanib sulgeda Saksamaal Schongau tehase paberimasina, samuti lõpetatakse ajalehepaberi tootmine Austrias Steyrermühli tehases.
UPM vähendab oma paberitootmist.
Foto: Matti Immonen/UPM

Saksamaa paberitehase masina sulgemine vähendab UPM-i trükipaberi toodangut 165 000 tonni võrra aastas. Schongaus jätkub trükipaberi tootmine veel kahe paberimasinaga, tööd jätkavad ka neli paberimasinat Saksamaal ja Soomes aastase koguvõimsusega 1,8 miljonit tonni.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077