Autor: Harro Puusild • 21. veebruar 2022

Paberikriis ähvardab ka Eestis tehaseid ajutiselt seisata

Eesti Trüki- ja Pakenditööstuse Liidu juht Katre Savi ning IGEPA Libra Vitalis AS tegevdirektor Aivar Liit.
Foto: Janeli Janson
11. veebruaril kirjutas Äripäev, et Soome suurettevõtte UPM, mis toodab etikettide jaoks hädavajalikku aluspaberit, ei ole streikivate töötajatega kokkuleppele saanud ning see ähvardab tekitada kaose kõigi tootmisettevõtete jaoks.

"Tööstusuudised eetris" saates küsime, milline on UPM-i streigi praegune seis ja mida see Eesti tööstusele kaasa võib tuua. Heidame pilgu ka eelnevatesse aastatesse ning vaatame üle, kuidas on tarneahelate kriis trükitööstuses arenenud.

Saates on külas Eesti Trüki- ja Pakenditööstuse Liidu juht Katre Savi, paberi ja kartongi hulgimüügiga tegeleva IGEPA Libra Vitalis AS tegevdirektor Aivar Liit ning kleebisetikette tootva Data Print OÜ juht Triin Anette Kaasik.

Saadet juhib Harro Puusild.

Saadet toetavad Radius Machining ja Hansavest.

Kuula saadet siit:

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077