Autor: Tööstusuudised.ee • 21. september 2023

Tudengitel tuleb rahvusvahelise projekti raames digitaliseerida tööstusettevõtte juhtimissüsteem

Virumaa kolledž ja HANZA Mechanics Narva korraldavad rahvusvahelise projekti, mille raames tuleb 20 eri riikide tudengil digitaliseerida tööstusettevõtte juhtimissüsteem ning visualiseerida ja analüüsida andmeid.
Rahvusvahelisel tudengite meeskondadel tuleb asuda digitaliseerima reaalselt tootmisettevõtet.
Foto: Virumaa kolledž

18.-22. septembril ja 25.-29. septembril korraldab TalTechi Virumaa kolledž koostöös ettevõttega HANZA Mechanics Narva AS rahvusvahelise projekti, kus osalevad 20 tudengit Saksamaalt, Lätist ja Leedust ning viis tudengit Virumaa kolledžist, teatas ülikool.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077