Autor: Harro Puusild • 22. september 2023

Kuidas tehase kõrglattu tõstukijuhte palgata? HANZA Mechanics jagab oma põhimõtteid ja reegleid

Uus tõstuskijuht saab kõigepealt endale minimaalselt üheks kuuks mentori, kes teda juhendab ja koolitab, avas metalli- ja masinatööstuse HANZA Mechanics Tartu tarneahelajuht Timo Pärl ettevõtte tõstukijuhtide sisseelamisprogrammi.
HANZA Mehcnics Tartu tarneahelajuhi Timo Pärli sõnul on tõstukijuhtide leidmine suur mure. "Noored ei taha seda tööd teha," märgib ta.
Foto: Raul Mee

„Meie ladu on kõrge, aga riiulite vahed laiad. Lao kõrgus on kümme meetrit ja lao pind suhteliselt väike – suurus on 3500 ruutmeetrit ja mahutavus 4500 alusekohta, kus on meil on pidevalt 6000 alust,“ rääkis masina- ja metallitööstuse HANZA Mechanics Tartu tarneahelajuht Timo Pärl 13. septembril toimunud konverentsil „Laoseis 2023“ peetud ettekandes „Kõrgustes ja kõrgustega töötamine – milliste oskustega tõstukijuhti see eeldab?“. Pärl jagas HANZA reegleid ja põhimõtteid, mida ettevõte kõrglao tõstukijuhtide palkamisel silmas peab.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077