Autor: Toomas Kelt • 8. mai 2023

HANZA Mechanics jätkab Tartus laienemiskursil. Uus tootmishoone valmib järgmisel aastal

Eelmise aasta lõpus omandas HANZA Mechanics Tartus lehtmetalli tehasehoone. Nüüd on plaanis tootmispinda laiendada ning nii ongi kopp maasse löödud tehasehoona juurdeehituse rajamiseks.
HANZA Mechanics Tartu tehasejuht Rainer Kallas.
Foto: Toomas Kelt

HANZA Mechanics Tartu tehasejuht Rainer Kallas rääkis, et laienemise põhjus on lihtne – suurenenud tootmismaht vajab suuremat tootmispinda. „Lehtmetalli tootmine saab juurde 3700 ruutmeetrit ja tuleval aastal samal ajal peaks meil uus tootmishoone valmis olema. HANZA kasvab koos oma klientidega,“ sõnas Kallas.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077