Autor: Tööstusuudised.ee • 3. mai 2023

Tartus tegutsev tehas varustab taaraautomaatidega tervet maailma

Tartus taarautomaate tootev ettevõte HANZA Mechanics teeb koostöös automaate majandava RVM Systemsiga ringmajandusmaailmas revolutsiooni – ettevõtted varustavad uudsete pakendikogumismasinatega kogu maailma.

Taaraautomaat HANZA Mechanicsi Tartu tehases.
Foto: Harro Puusild
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077