Autor: Tööstusuudised.ee • 18. september 2023

Tööstusjuht valitsusele: ärge tekitage uuesti kahekohalist inflatsiooni

Valitsuse planeeritavad maksutõusud toovad endaga kaasa märkimisväärse toiduainete hinnatõusus, hoiatab pagaritööstuse Mantinga Eesti juht Rain Palmiste.
Rain Palmiste
Foto: Rene Riisalu

“Valitsuse viimaste otsuste ja plaanide taustal on selge, et see on otsetee kahekohalisse inflatsiooni. Käibemaksumäära tõus, võimalik plastpakenditasu ja suhkrumaks tõstab tarbija jaoks märkimisväärselt toiduainete hindu,” ütleb üle riigi suuri kauplusi ja tanklakette pagaritoodetega varustava ettevõtte juht Rain Palmiste.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077