Autor: Sirje Potisepp • 11. september 2023

Sirje Potisepp: on kollaste hinnasiltide ja ellujäämise aasta

Üks tootja on tabavalt öelnud, et kollane hinnasilt on nüüd kõige parem turundus, ja see paraku kehtib tänaseni, kirjutab Eesti Toiduainetööstuse Liidu juhataja Sirje Potisepp.
Toiduliidu juhataja Sirje Potisepp
Foto: Erakogu

2022. aasta jääb ilmselt Eesti toiduainetööstuse ajalukku pretsedenditult raskeimana. Kriiside rägastik rullus lahti doominoefektina: julm sõda, purunenud tarneahelad, toorme ja pakendite defitsiit, energiakandjate ja tootmissisendite hindade hiidkasv, metsik inflatsioon, tootmismahtude langus ja kahjum. Tõeline ellujäämise kursus, mis lõpuks tegi meid kõiki tugevamateks.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077