Autor: Tööstusuudised.ee • 21. juuni 2023

Starship Technologies ja Bolt hakkavad koostööd tegema

Isesõitvate kullerrobotite teenust arendav Starship Technologies ja Bolt alustavad koostööd. Esimese sammuna hakkavad Starshipi robotid tegema Bolt Marketi ja Bolt Foodi tarneid. Eestis alustatakse Bolt Marketi pilootprojektiga tõenäoliselt juba sel aastal.
Nii hakkavad välja nägema Bolti kujundusega Starship´i robotkullerid.
Foto: Bolt

Starship tegutseb üle maailma enam kui 50 teeninduspiirkonnas, võimaldades miljonitele inimestele igapäevast juurdepääsu tarnerobotitele. Kui 2022. aasta novembris tähistas Starship nelja miljoni kojukande ületamist, siis vaid seitsme kuuga on ületatud ka viie miljoni kojukande piir. See näitab kui kiiresti on kasvanud nõudlus selliste teenuste järele.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077